Laadittu 28.1.2022

Tämä saavutettavuusseloste koskee Akordi Oy:n ylläpitämää palvelua https://boostbiodiversityoffsets.fi/ ja on laadittu 28.01.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio palvelun luomisen yhteydessä ja selosteen laatimisen yhteydessä organisaatio itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila tällä hetkellä

Olemme arvioineet sivuston WCAG 2.1 AA-tason saavutettavuusvaatimusten näkökulmasta. Palvelu täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Lisätessämme sisältöjä sivustolle, pyrimme tekemään niistä saavutettavia.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Olemme erittäin kiitollisia kaikista kommenteista, kysymyksistä sekä parannusehdotuksista, jotka auttavat tekemään palveluistamme mahdollisimman saavutettavia. Voit antaa palautetta sivuston saavutettavuudesta sähköpostilla osoitteeseen: sini@akordi.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000